dissabte, de desembre 11, 2004

Estudiant

Fa uns dies que no escric. M'apena molt tenir descuidat el meu compromís d'escriure, i encara més, perquè cada dia passen moltes coses que m'agradaria comentar. Però no patiu que vaig apuntant-me-ho tot i aquest Nadal, que tindré temps, ja ho aniré exposant tot. I és que el dia a dia dóna per molt.. no us imagineu la de perles que, per exemple, es veuen diàriament al metro.
Però la crua realitat és que darrerament estic absorvit pels estudis. Passo molta estona davant apunts i fotocòpies. És com una lluita contra rellotge per acabar temaris, un trencaclosques per distribuir el temps que és finit amb les matèries que semblen infinites. Una cosa curiosa és que estudiant me n'adono de lo interessant que arriba a ser la carrera, i de que és una llàstima no haver-m'hi posat amb més temps d'antelació. Però això de deixar-ho pel final és un llast que afecta a tothom, exceptuant comptades excepcions, i que malgrat trimestre rere trimestre hi ha el propòsit que no passi, sempre acabes igual.
No m'extenc més perquè abans d'anar a fer nones vull acabar uns temes per poder-me dedicar demà a l'assignatura que en tinc el primer examen dilluns.
Sort del Barça! Aquest any guanyem aquells partits que em pensava que per llei estava fixat que només podia guanyar-los el Madrid. Per sort, als últims minuts, jugant malament.. Oh! i menció especial pel Barça d'handbol, que sí que he vist una estona. És una cosa que m'encanta, la Champions d'handbol. Les tardes dels dissabtes, al sofà de casona... i amb en Barrufet i companyia de protagonistes.
Apa, desitjeu sort pels exàmens..

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Si t'està preocupant per els exàmens, sempre pots pensar en el que faràs l'any que ve...per a treure't una mica de pressió...
És boma! No et preocupis tant que no pots controlar tot el que passa i et perds el millor de la vida..ai! m'ho podria aplicar a mi mateixa...

Anònim ha dit...

Well done!
[url=http://awlrtpiu.com/rtjh/atsh.html]My homepage[/url] | [url=http://xrcudlzn.com/rqbk/pkab.html]Cool site[/url]

Anònim ha dit...

Good design!
My homepage | Please visit

Anònim ha dit...

Nice site!
http://awlrtpiu.com/rtjh/atsh.html | http://zmruflkq.com/kdic/kjvn.html