diumenge, de desembre 19, 2004

S'apropa Nadal

Enguany es repeteix la història de cada any per aquestes dates. Els carrers s'engalanen, les televisions es mantenen fidels a les tradicions (entranyables repeticions, pel·lícules històriques, reculls de l'any que s'acaba, força música, algunes bones pel·lícules i molts anuncis), ens ve la dèria pel bon tiberi (quins àpats!) i la febre per la compra compulsiva, tenim estones de compartir amb la familia, ens venen els records de l'any que deixem enrere i els propòsits per l'any que ens dóna la benvinguda... potser és que em coincideixen aquestes dates per vacances però haig de dir que les espero amb il·lusió i, en acabar-se, les acomiado amb enyor.
Em representa un punt d'inflexió en l'estrès. Sembla que per fi en faci prou amb dies de 24 hores i ja no en necessiti trenta per poder fer tot el que vull i haig de fer. Acabo exàmens i deixo enrere la pressió. Puc estirar-me al sofà, sota la manta, ben calentó i acabar de mirar el Temps o començar a mirar una pel·lícula típica de tarda mentre primer un ull i després l'altre cauen rendits al plaer impagable d'una migdiada d'hivern.
A mi m'agrada el caliu familiar que es crea, estar de prop amb la teva gent i disposar d'estones lluires per dedicar a aquelles persones que surten de la teva rutina i només sigui possible coincidir al costat d'una tassa de cafè amb elles en aquestes dates excepcionals.
S'apropa Nadal i, a banda de les crítiques consumistes, que comparteixo, és una època que m'agrada...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre tan positiu...jeje

Casino Tips ha dit...

Yes, I understand you.