dimecres, de febrer 16, 2005

Broques boges

El temps no para, no perdona ni un minut. He mirat la darrera vegada que vaig escriure i d'això ja fa dues setmanes!

Com tot trimestre estic en aquells dies d'impàs en què m'atabalo. Tinc un munt de feina al tinter per fer, i em marejo en pensar-hi. I dit sigui de passada, estic fent poquet perquè es rebaixi la pila. Treballs, treballs en grup -encara pitjor, coincidir per quedar, posar-se d'acord...quin horror!-, pràctiques periòdiques, apunts que falten, matèries que no me n'entero i sóc incapaç de posar-hi fil a l'agulla...

A més, el dubte permanent al voltant del meu futur. A més, s'ha posat de moda i és el tema recurrent a 4t. Tothom en parla, tothom et pregunta... el pitjor és veure algú que ho té clar i penses Què pagaria jo per tenir-ho així de clar! No sé què fer!!!! No en tinc ni idea i ara mateix el meu futur és d'allò més incert.

I també hi ha l'estiu. M'agradaria fer moltes coses però els diners i el temps són limitats. Vull fer calaix, vull -o haig- aprendre anglès, vull conèixer món, vull desconnectar, vull passar-m'ho bé, vull conèixer gent... Algú m'ho sap ajuntar tot en una fórmula màgica?

Després també tenim l'estrès. Dinar en 20 minuts perquè haig d'acabar una pràctica, anar al metro sabent que arribaré com a mínim 10 minuts tard al meu destí, quedar amb tal i veure que ja havies quedat amb qual, haver d'anar a comprar faltant 5 minuts perquè tanqui el supermercat i l'estrella, el mòbil. Que si haig de trucar a "x", que si haig de respondre a "y"...

Tinc ganes de llegir tranquil a l'aire lliure; tinc ganes de veure una bona pel·lícula.

Amb tot, en aquesta espiral frenètica s'agraeix infinitament un somriure, un "bon dia", un "perdó", una història divertida, una entremaliadura d'un infant, una mirada d'una noia... sort dels petits detalls, la salsa del dia a dia.

PD: buff, al costat meu, a l'aula d'ordinadors de la universitat, hi ha un noi que des que ha arribat em té mig marejat. AXE tiu, que no costa res!!! (o el Nivea for men, que jo utilitzo i va de meravella!)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Good design!
[url=http://wwyjxbyi.com/popv/ykyy.html]My homepage[/url] | [url=http://yqadsolf.com/sxcf/uubh.html]Cool site[/url]

Anònim ha dit...

Nice site!
My homepage | Please visit

Anònim ha dit...

Nice site!
http://wwyjxbyi.com/popv/ykyy.html | http://gymqqpvn.com/gjdw/rnha.html