dimarts, de març 29, 2005

D'exàmens i xancletes

Un cop passada la Setmana Santa, torna la santa normalitat. Per a mi, no és tan normal com podria perquè entro de plè en època d'exàmens. Avui he fet el primer, que confio s'haurà superat. He fet un exàmen d'aquells que deixen triar una pregunta d'entre dues opcions. Quan això em passa, i s'hi suma que de les dues sé pràcticament el mateix, em poso molt nerviós i perdo molt de temps valorant quina opció escollir.

Sempre trigo molt a començar a respondre, i quan tothom ja porta mitja pàgina, jo tot just començo a escriure les paraules clau que no vull oblidar-me de posar. Penso en trivialitats diverses, observo la gent del voltant i llavors, quan me n'adono, ja ha passat mitja hora. Per això dec ser sempre dels últims a sortir.

A banda, les preguntes d'avui són d'aquelles que requereixen estar inspirat per omplir dues cares amb un parell de conceptes bàsics. Això, que se'm sol donar bé, m'esgota moltíssim psíquicament. Acabo els exàmens fet pols. I m'és impossible el mateix dia posar-me seriosament a estudiar el pròxim.

Per cert, avui ha arribat l'estiu a la Pompeu. "Que taxatiu!", pensareu. Ja sol ser tradició que comenci en acabar la Setmana Santa -aquí ens mengem la primavera- però veig que aquest any va de debò. Les erasmus han inaugurat l'estiu; han recuperat de l'armari aquelles xancletes que se subjecten tan sols pel dit gros i llueixen uns tops que maregen el personal.
I així, ja hem donat la benvinguda a l'estiu, quan si no m'equivoco tot just fa escasses setmanes que hem acomiadat l'hivern.

I quin paper jugo jo en aquesta onada de calor repentina? Doncs avui, tot atabalat per l'examen, no se m'acut res més que estrenar un jersei que em va comprar una meva tia. Un jersei que, tard, m'he adonat que és gruixudíssim! Quina calor! Ara, és clar, ja està fent companyia als apunts a la motxilla, i ajudant a preprarar futurs problemes d'esquena.

Abans d'acabar, que parlava de les Erasmus, a la Pompeu n'està ple! La majoria segueixen un mateix patró: estudiants nord-americanes, la majoria rosses, morenes de pell, que vesteixen i parlen igualíssim totes. Aviat la Pompeu semblarà l'Universitat de Stanford en petit o, això sí que no, la de Georgetown.

6 comentaris:

Jun ha dit...

Si si... molt estiu però ara aquí esta fent un xàfec que te cagas.... O_o!

La primavera ja ho te això!

Narcís ha dit...

Ups... la primavera se'm va ofendre ahir...
tens tota la raó!! ja les té aquestes coses! :P
però t'asseguro que les americanes debien quedar passades per aigua; això sí, les xancletes ja no se les treuen fins el dia d'Acció de Gràcies!

Anònim ha dit...

Sí, sí ja us podeu ben queixar, però quan estavem a l'hivern tots desitjavem l'arribda de la primavera oi?

Anònim ha dit...

Nice site!
[url=http://eaedrluz.com/zsgm/ance.html]My homepage[/url] | [url=http://qjnyzhyr.com/nakb/hkea.html]Cool site[/url]

Anònim ha dit...

Well done!
My homepage | Please visit

Anònim ha dit...

Good design!
http://eaedrluz.com/zsgm/ance.html | http://nwnnnlls.com/vvbo/jpta.html