dimarts, de novembre 09, 2004

El que no pot ser és això

Hi ha moments en els quals un no sap com presentar-se, i per posar-vos un exemple, menys quan es tracta de la típica situació d'una festa en la que no coneixem a ningú, i tractem de construir la millor estratègia per tal d'apropar-nos a algú amb l'excusa pertinent, amb la única finalitat de causar una bona impresió, i de passada establir el primer contacte, que podria servir per crear un llaç afectiu, o almenys un recolzament, per evitar sentir-nos uns marginats enmig de la festivitat que ens envolta.

Salvant totes les diferències, un sentiment semblant és el que sento mentre escric aquestes paraules. La finalitat, causar bona impresió i no semblar el típic "friki" incapaç de transmetre qualsevol altre tipus de sentiment no relacionat amb la indiferència i l'avorriment. La veritat és que resulta força difícil, ja que com tots sabem el que més costós és expressar les pròpies opinions. Per contra, llegir-les és molt més senzill, i fins i tot pot resultar interessant, i perquè no dir-ho, morbós.

Amb aquesta estrena, espero que els milers de persones que llegireu les meves línies (Anireu coneixent la meva ironia), podeu trobar-hi tot allò que busqueu, tant si és felicitat, diversió, odi, ràbia, comprensió, curiositat, morbo, avorriment, entreteniment com si busqueu desconnectar una miqueta de tot allò que ens envolta.